Koersbal

Koersbal

Koersbal is een activiteit van Contact 50+ en wordt elke donderdagochtend in ’t TrefpunT  gespeeld.

10 augustus 2018 zijn we met ons 22ste seizoen gestart. We waren met 14 deelnemers die elke donderdagochtend van 9.30-11.45uur ook aanwezig willen zijn. Er is dit seizoen 46x gespeeld in competitie verband onder leiding van een van onze deelnemers en haar assistentes. Deze passen de spelregels Koersbal voor Nederland toe.

Tussentijds na elke 10  koersbalochtenden, werd er een scorelijst opgemaakt en ter inzage gelegd. Dit was goed voor de motivatie.

Ook de sociale kant werd niet vergeten.

We begonnen met een kopje koffie waarbij  het wel en wee kon worden uitgewisseld. De paarnummers werden getrokken en ingevuld. We hielden wel een strakke lijn aan en begonnen op een vaste tijd met het spel.

Alle deelnemers droegen steeds hun steentje bij voor een goed verloop van de ochtenden. Een van onze dames was ook dit jaar weer het vaste aanspreekpunt en telefonisch beschikbaar voor het tijdig afmelden bij verhindering.

Ook zorgde zij bij verjaardagen voor een leuke kaart en een afspraak voor een gezellig diner bij de “Vuurhaard” in Udenhout. Dit was een geslaagde avond en al de deelnemers hopen dat het seizoen 2019-2020 weer een goede start mag hebben.