Biljartvereniging KTK

Biljartvereniging KTK

Biljartvereniging KTK heeft afgelopen jaargang 2019-2020 weer een prachtig jaar beleefd.

In oktober bestond de vereniging 45 jaar wat dan ook met de leden feestelijk gevierd werd. Iedere dag , van maandag t/m vrijdag van ’s morgens 09.00 tot 17.00 uur werden de vier biljarttafels ,in onze geweldige ruimte in ’t TrefpunT, constant gebruikt door de leden voor zowel het vrij spelen, interne competities, externe competities etc.

Aan de externe competitie werd door KTK deelgenomen met 7 teams in de Hart van Brabantcompetitie met het Libre-spel. Ook gedurende het jaar werd deelgenomen door vele leden aan de zogenaamde Persoonlijke Kampioenschappen voor de disciplines Libre-Bandstoten en Driebanden.

In augustus werd door KTK het zeer goed bezette 2e OUK, ofwel Open Udenhoutse Kampioenschappen Libre en Bandstoten georganiseerd waaraan 128 deelnemers deelnamen uit de gehele regio.

De leden van KTK worden dagelijks door de dagelijks aanwezige vrijwilligsters voorzien van een kopje koffie/thee en/of drankje onder de bezielende leiding van de beheerder Will van Gestel. De animo voor biljartlessen/instructies is ook enorm groot. Hieraan werd door velen deelgenomen onder leiding van een gediplomeerde instructeur van onze vereniging. Kortom, KTK is een geweldige gezellige vereniging alwaar de senioren van 55+ uit onze gemeenschap dagelijks ten volle genieten van het spel biljart en zéker niet het minste, het sociaal contact. Het is dan ook dat het ledenbestand afgelopen jaar weer vergroot is met zo’n 8-tal nieuwe leden wat resulteert in het huidige aantal van 75 leden .

KTK is een vereniging die in ’t TrefpunT goed floreert onder de bezielende leiding van een zeer actief bestuur.