Biljartvereniging KTK

Biljartvereniging KTK

De vereniging bestaat al bijna 50 jaar.

Iedere werkdag, van maandag t/m vrijdag van ’s morgens 09:00 tot 12:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur worden de vier biljarttafels, in onze ruimte in ’t TrefpunT, gebruikt door de leden voor zowel het vrij spelen, interne competities als externe competities.

Aan de externe competitie wordt door KTK deelgenomen met een aantal teams in de “Hart van Brabantcompetitie” met het Libre-spel. Ook gedurende het jaar wordt door vele leden deelgenomen aan de zogenaamde Persoonlijke Kampioenschappen voor de disciplines Libre, Bandstoten en Driebanden.

Elk jaar worden ook de OUK, ofwel Open Udenhoutse Kampioenschappen Libre en Bandstoten georganiseerd; deelnemers komen uit de gehele regio.

De leden van KTK worden door de dagelijks aanwezige vrijwilligsters voorzien van een kopje koffie of thee en/of al dan niet alcoholhoudend drankje, en dat alles onder de leiding van de beheerder Will van Gestel.

De animo voor biljartlessen/instructies is ook groot. Hieraan wordt door velen deelgenomen onder leiding van een gediplomeerde instructeur van onze vereniging.

Kortom, KTK is een geweldige gezellige vereniging alwaar de senioren van 55+ uit onze gemeenschap dagelijks ten volle genieten van het spel biljart en, zéker niet het minst, het sociaal contact.