Compleet bestuur

Compleet bestuur

26 april 2020 Uit Door SWOU

De stichting welzijn ouderen heeft weer een compleet bestuur sinds 1 Maart 2020. Het bestuur bestaat uit Wim van Kempen voorzitter, Ferrie Malgo secretaris, Piere Valk penningmeester en Mieke van Drunen PR.

Een verfrissing op bestuurlijk vlak, begonnen op een ongelukkig moment of misschien wel een heel gelukkig moment. Wij hebben er zin in en zijn dan ook voortvarend van start gegaan.

Wij zijn dan ook blij dat er binnen ’t Trefpunt een aantal enthousiaste vrijwilligers rondlopen. Vele handen maken licht werk, en tevens een stukje verbinden.

Intern zijn er enkele verschuivingen geweest met het interieur, in de hal gaat een balie komen voor de puzzel uitleen, en de uitleen van ondersteunende spullen voor mensen met dementie, plus deze balie wordt het inleverpunt voor spullen van ons repair-café dat eigenlijk al open was geweest mits er geen coronavirus om de hoek was komen kijken.

Wij zijn van plan, de biljart zaal aan te passen zodat men hier zo goed als het mogelijk de anderhalve meter regel kan hanteren. De regel wordt ons van bovenaf opgelegd, dus moeten wij als bestuur daar gehoor aangeven.

Binnenkort komt onze nieuwe website online. Wij zullen U via de wegwijzer hiervan op de hoogte houden.

Binnenkort starten we met meer nieuwe dingen, houdt de wegwijzer in de gaten en straks natuurlijk ook via de website, zo gauw de regering witte rook geeft, zie ik jullie allen graag in ’t trefpunt, de koffie met gebak zal dan klaar staan.

Namens Stichting Welzijn Ouderen Udenhout, jullie voorzitter,

Wim van Kempen.