Welkom

Welkom

16 april 2020 Uit Door SWOU

Welkom op de nieuwe website van stichting Welzijn Ouderen Udenhout. Deze pagina’s  worden regelmatig door belangstellenden bezocht.

Op deze site kan iedereen de laatste wetenswaardigheden en nieuwtjes van de Stichting raadplegen.

De site is informatief en bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor het doen en laten  van  onze Stichting maar de site is zeker ook bedoeld voor alle gebruikersgroepen om hun activiteiten kenbaar te maken.

Een mailtje naar een van de bestuursleden, begeleid van een informatief berichtje en wij plaatsen het kosteloos op de site. Op deze manier bereikt u vele bezoekers van onze website.

Op het TV scherm in de “huiskamer” van ’t TrefpunT is ook een informatieve presentatie tye zien. Deze informatie wordt wekelijks aangepast en alle nieuwe informatie is direct te zien. Kortom, een handige manier om bij te blijven met het wel en wee van onze Stichting. 

Heeft u suggesties, nieuws of andere wetenswaardigheden, welke u graag op de website of het informatiescherm wilt laten zien? Laat het ons  dan even weten, het bestuur zal uiteindelijk beoordelen of plaatsing op de website van belang is of niet!